Dip με ψητές κόκκινες πιπεριές, φέτα και ελληνικό γιαούρτι

Έχει μια γεύση σκόρδου, είναι δροσιστικό και όχι βαρύ και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως dip ή ως αλοιφή σε σάντουιτς.

Υλικά

 

Υλικά

Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ. Ενώστε τα όλα μέχρι να είναι ψιλοκομμένα και ενωμένα. Με βάση την ιδανική υφή για εσάς, χτυπήστε περισσότερο ή λιγότερο.

Αφήστε το μείγμα να σταθεί λίγο στο ψυγείο, πριν το σερβίρισμα.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.olivetomato.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post