Dip με ψητές κόκκινες πιπεριές, φέτα και ελληνικό γιαούρτι
Έχει μια γεύση σκόρδου, είναι δροσιστικό και όχι βαρύ και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως dip ή ως αλοιφή σε σάντουιτς.
Υλικά
- 2 κόκκινες πιπεριές, ψητές
- ¼ κούπας φέτα
- 2 κ.σ. καρύδια
- 3 – 4 κ.σ. γιαούρτι
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 1 πρέζα αποξηραμένη ρίγανη
- Πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδου
Υλικά
Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ. Ενώστε τα όλα μέχρι να είναι ψιλοκομμένα και ενωμένα. Με βάση την ιδανική υφή για εσάς, χτυπήστε περισσότερο ή λιγότερο.
Αφήστε το μείγμα να σταθεί λίγο στο ψυγείο, πριν το σερβίρισμα.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment