Σαλάτα με ανανά και αγγούρι
Έχει πλούσια γεύση και είναι εύκολη στην προετοιμασία. Όταν είναι η εποχή του ανανά, βρείτε τον φρέσκο και ψιλοκόψτε τον μόνοι σας.
Υλικά
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. χυμός lime
- ¼ κ.γ. ανθός αλατιού
- ¼ κ.γ. τριμμένο πιπέρι
- 1 μεσαίος ανανάς, ξεφλουδισμένος και κομμένος σε μπουκίτσες
- 2 κούπες αγγούρι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 μικρή πιπεριά jalapeño, χωρίς σπόρους και ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
- ½ κούπας φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Προσθέστε το λάδι, το lime, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τον ανανά, το αγγούρι, τη jalapeño (αν χρησιμοποιείτε) και τον κόλιανδρο. Ανακατέψτε καλά να ενωθούν οι γεύσεις.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment