Πέστο με kale
Ανακατέψτε το με μακαρόνια ή με όποιον άλλον τρόπο θέλετε. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε ένα αεροστεγές σκεύος για έως και 3 ημέρες.
Υλικά
- ½ κούπα κολοκυθόσπορο
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδου
- ¼ κούπας τυρί Παρμεζάνα, τριμμένη
- ¼ κ.γ. ανθό αλατιού
- Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 κούπες kale, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- ½ κούπας έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ ενώστε τον κολοκυθόσπορο και το σκόρδο. Προσθέστε το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε ξανά.
Προσθέστε το kale και τον χυμό λεμονιού. Καθώς το μπλέντερ τρέχει, προσθέστε το ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά. Γαρνίρετε για περισσότερη γεύση.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment