Σαλάτα με ανάμεικτα μούρα, μπουράτα και ρόκα
Η τέλεια συνταγή για μια καλοκαιρινή σαλάτα! Μπορείτε να παραλείψετε τη burrata, αν χρειαστεί, ή να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό τυρί όπως φέτα ή baby μοτσαρέλα.
Υλικά
- 170 γρ. baby ρόκα
- 1 μικρό κρεμμύδι, σε φέτες
- 170 γρ. βατόμουρα
- 170 γρ. σμέουρα
- 170 γρ. φράουλες
- 110 γρ. τυρί Burrata
Για το Dressing
- 3 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- Χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι
- Ανθός αλατιού και μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Για το dressing: τοποθετείστε το λάδι, τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μικρό μπολ. Ενώστε καλά.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέστε ρόκα, κρεμμύδι και berries. Περιχύστε το dressing από πάνω και ανακατέψτε απαλά.
Μεταφέρετε τη σαλάτα με τα μούρα σε μια πιατέλα μούρων και τοποθετείστε την μπουράτα από πάνω.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment