Μεσογειακή σαλάτα με ψητά κολοκυθάκια

Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.Εύκολη Μεσογειακή σαλάτα με ψητά κολοκυθάκια, φρέσκα βότανα, λεμόνι και φέτα! Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Υλικά:

Μέθοδος:

Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια σε ένα μεγάλο μπολ. Αλείψτε με περίπου 3 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με κύμινο. Τρίψτε τα με τα καθαρά σας χέρια για να τα ανακατέψετε.

Ζεσταίνετε μια σχάρα ή το ταψί και μόλις είναι έτοιμο προσθέτετε τα κολοκυθάκια σε παρτίδες (μην το πλήθος). Ψήνετε σε υψηλή θερμοκρασία για περίπου 4 λεπτά, γυρίζοντας τα και στις δύο πλευρές μέχρι να ψηθούν καλά.

Μεταφέρετε τα κολοκυθάκια από σχάρα,  πίσω στο μπολ. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού, το φρέσκο σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε και προσθέστε τα φρέσκα βότανα και ανακατέψτε πάλι απαλά.

Μεταφέρετε το περιεχόμενο σε μια πιατέλα και πασπαλίστε (προαιρετικά με τυρί φέτα) και σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Καλή απόλαυση!  

Συνταγή: https://www.themediterraneandish.com


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post