Μεσογειακές ψητές πιπεριές με ελιές και κατσικίσιο τυρί
Στη συνέχεια ψήστε τις και γαρνίρετε με κρεμώδη κατσικίσιο τυρί και απολαύστε ένα vegetarian μεσημεριανό γεύμα χαμηλών θερμίδων.
Μερίδες: 2.
Συστατικά
- 1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη στην μέση και με χωρίς σπόρους
- 12 ντοματίνια κομμένα στην μέση
- 1 σκελίδα σκόρδο, κομμένη σε φέτες
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 8 ελιές καλαμών κομμένες στην μέση, χωρίς κουκούτσι
- 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
- μια χούφτα βασιλικό για το σερβίρισμα
- σαλάτα για το σερβίρισμα
- ψωμί για το σερβίρισμα
Μέθοδος:
Ζεσταίνετε το φούρνο στους 190 C. Βάλτε τις πιπεριές σε ένα δίσκο ψησίματος. Ενώστε μαζί τις ντομάτες, το σκόρδο και το ελαιόλαδο, και στη συνέχεια γεμίστε τις πιπεριές.
Ψήστε για 30-40 λεπτά ή έως ότου οι πιπεριές να είναι πραγματικά μαλακές. Πασπαλίστε με το τυρί, τις ελιές και το βασιλικό. Μπορείτε να το σερβίρετε με σαλάτα και ψωμί!
Καλή απόλαυση!!
Leave a comment