Μεσογειακό πιάτο με παντζάρια
Υλικά
- 3 μεσαία παντζάρια
- 1 κούπα Ελληνικό γιαούρτι
- ½ κούπας τυρί κρέμα, light
- ¼ κ.γ. ανθό αλατιού
- Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- Σπόρους κύμινο
- Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Ψήστε τα παντζάρια. Ξεφλουδίστε τα και κόψτε τα σε κομμάτια. Προσθέστε το γιαούρτι μαζί με το τυρί και το αλάτι.
Αλείψτε το μείγμα γιαουρτιού πάνω σε μια πιατέλα και γαρνίρετε με παντζάρια. Περιχύστε από πάνω ελαιόλαδο και γαρνίρετε με σπόρους κύμινου και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σερβίρετε με ψωμί ή παξιμάδι ολικής άλεσης.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment