Γαρίδες μαριναρισμένες με λεμόνι και σκόρδο
Υλικά
- 3 κ.σ. σκόρδο, πολτοποιημένο
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- ¼ κούπας χυμό λεμονιού
- ¼ κούπα φρέσκο μαϊντανό, πολτοποιημένο
- ½ κ.γ. ανθό αλατιού
- ½ κ.γ. πιπέρι
- 650 γρ. γαρίδες, μαγειρεμένες
Εκτέλεση
Τοποθετείστε το σκόρδο και το λάδι σε ένα μικρό τηγάνι. Μαγειρέψτε σε μεσαία φωτιά, μέχρι να είναι τρυφερό, για περίπου 1 λεπτό. Προσθέστε χυμό λεμονιού, μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε με τις γαρίδες σε ένα μεγάλο μπολ. Αφήστε να κρυώσουν μέχρι να έρθει η ώρα του σερβιρίσματος.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment