Σαλάτα με kale και κινόα

Υλικά

  • 1 κούπα κινόα
  • 200 γρ. kale
  • ½ κούπα φιλέ αμυγδάλου
  • ¾ κούπα αποξηραμένα κρανμπερις
  • 3 κ.σ. βιολογικό ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. μηλόξυδο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανθός αλατιού

Εκτέλεση

Βράστε μια κούπα κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Όσο μαγειρεύετε η κινόα, ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα αμύγδαλα μέχρι να πάρουνε χρώμα.

Κόβουμε το kale σε μικρά κομμάτια. Σε ενα μικρό μπολ ρίχνουμε το λάδι, το μηλόξυδο, το σιρόπι και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά.

Ρίχνουμε το dressing στο kale και ανακατέυουμε, έπειτα προσθέτουμε και την κινόα και ανακατεύουμε καλά. Τέλος ρίχνουμε το αμύγδαλο και τα κράνμπερις και σερβίρουμε.

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post