Συνταγή για pesto με kale και πεκάν

Ένας απόλυτα γευστικός τρόπος για να καταναλώσετε τα πράσινα που χρειάζεστε. Χρησιμοποιήστε το ως πέστο βασιλικό σε πίτσα, μακαρόνια κι αλλού. Συνταγή για 1 ½ κούπες.

Υλικά

Εκτέλεση

Ενώστε το kale, τα πεκάν, τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το αλάτι σε ένα μπλέντερ. Ανακατέψτε μέχρι το kale και τα πεκάν να κοπούν σε πολύ μικρά κομμάτια.

Καθώς τρέχει το μπλέντερ, προσθέστε το λάδι. Ανακατέψτε μέχρι το πέστο να έχει την επιθυμητή σύσταση. Στη συνέχεια προσθέστε το τυρί και ανακατέψτε ξανά.

Δοκιμάστε και προσθέστε περισσότερο χυμό λεμονιού ή αλάτι για επιπλέον γεύση.

Το πέστο που θα περισσέψει, αποθηκεύστε το στο ψυγείο, καλυμμένο για έως και 10 ημέρες.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://cookieandkate.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post