Χούμους με ελιές Καλαμών

Οι γεύσεις αυτής της συνταγής δένουν υπέροχα μεταξύ τους δημιουργώντας μια ωραία εναλλακτική του αγαπημένου παραδοσιακού χούμους.

Υλικά:

Μέθοδος:

Παίρνετε όλα τα υλικά και τα βάζετε σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να γίνει ένα κρεμώδες και ομοιογενές dip. Αν το dip είναι πολύ παχύρευστο, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας νερό, μέχρι να φτάσατε στην επιθυμητή πυκνότητα.

Το χούμους με ελιές Καλαμών μπορείτε να το φτιάξετε ως και δύο μέρες νωρίτερα και να το φυλάξετε σε ένα κλειστό δοχείο στο ψυγείο σας.

Το χούμους μπορεί να σερβιριστεί καυτό ή κρύο μαζί με πίτες ολικής ή λαχανικά.  

Συνταγή: https://www.thespruceeats.com/


1 comment


  • Γαλήνη

    Φανταστική συνταγή !!! Θα ήθελα να ρωτήσω μόνο , όταν γράφετε κούπα ,πόσα γραμάρια είναι?


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post