arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ορεκτικά - Dips

Σπιτικό βούτυρο αμυγδάλου


Αυτό το σπιτικό βούτυρο αμυγδάλου είναι υγιεινό, προσιτό και πιο γευστικό από τα έτοιμα.
Σπιτικό βούτυρο αμυγδάλου

Ορεκτικά - Dips

Σπιτικό βούτυρο αμυγδάλου


Σπιτικό βούτυρο αμυγδάλου

Είναι εύκολο, επίσης. Θα χρειαστείτε μόνο ένα καλό μπλέντερ. Η συνταγή είναι αρκετή για 1 ⅔ κούπα βούτυρο αμυγδάλου.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς C. Βάλτε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και στη συνέχεια απλώστε τα αμύγδαλα. Ψήστε για 10 λεπτά, γυρνώντας τα κατά τη διάρκεια, μια φορά.

Αφήστε τα αμύγδαλα να κρυώσουν μέχρι να είναι απλά θερμά, για περίπου 10 λεπτά.

Μεταφέρετε τα αμύγδαλα σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας. Ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα κρεμώδες αποτέλεσμα. Θέλει αρκετή υπομονή για να λιώσουν. Όσο ανακατεύετε, να ξεκολλάτε όσα μένουν στις άκρες και να τα βάζατε στο μείγμα με ένα κουτάλι. Αν χρειαστεί, αφήστε το μείγμα να κρυώσει λίγο ακόμα. Στόχος είναι ένα κρεμώδες αποτέλεσμα.

Μόλις το βούτυρο αμυγδάλου είναι ομαλό και κρεμώδες, μπορείτε να προσθέσετε τα προαιρετικά υλικά της αρεσκείας σας. Μπορείτε να βάλετε αλάτι για περισσότερη γεύση. Η κανέλα προσθέτει μια γεύση μπαχαρικού και το μέλι ή η βανίλια το κάνουν πιο γλυκό.

Ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν όλα καλά.

Αφήστε το βούτυρο αμυγδάλου να κρυώσει, σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά, μεταφέρετε το σε ένα βάζο. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο για έως και 2 εβδομάδες (εκτός κι αν φανεί να χαλάει νωρίτερα).

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://cookieandkate.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.