Dip φέτας με βότανα
Υλικά
- 170 γρ. φέτα
- ½ κούπας πλατύφυλλος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- ¼ κούπας φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 2 κ.σ. φρέσκος άνηθος, για το σερβίρισμα
- Ανθός αλατιού και φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
- Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ενώστε τη φέτα με λίγο νερό μέσα σε ένα μπλέντερ. Μεταφέρετε σε ένα μεσαίο μπολ και ενώστε με τον μαϊντανό, το δυόσμο και τον φρέσκο άνηθο. Γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι. Περιχύστε ελαιόλαδο και προσθέστε άνηθο για γαρνιτούρα.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment