Γουακαμόλε με ραπανάκια και πορτοκάλι
Το γλυκό αυτό φρούτο ισορροπεί τη γεύση.
Υλικά
- 3 μεσαία ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και σε κύβους
- 2 – 3 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1/2 - 1 κ.γ. ανθό αλατιού
- ½ κούπα κομμάτια μανταρίνι
- ½ κούπας φέτες ραπανάκια
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ενώστε τα αβοκάντο μέχρι να γίνουν ομοιογενή. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού και ½ κ.γ. αλάτι. Αφήστε το να σταθεί για 10 λεπτά ώστε να ενωθούν οι γεύσεις. Προσαρμόστε τα συστατικά για να έχετε την επιθυμητή σύσταση. Γαρνίρετε με μανταρίνια και ραπανάκια.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment