arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ΣΑΛΑΤΕΣ+ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Γουακαμόλε με ραπανάκια και πορτοκάλι


Μπορεί τα ραπανάκια να μην είναι το πιο συχνό γαρνίρισμα σαλάτας αλλά αυτό το υπέροχο τραγανό φαγητό είναι μια υπέροχη προσθήκη σε πολλά πιάτα.
Γουακαμόλε με ραπανάκια και πορτοκάλι

ΣΑΛΑΤΕΣ+ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Γουακαμόλε με ραπανάκια και πορτοκάλι


Γουακαμόλε με ραπανάκια και πορτοκάλι

Το γλυκό αυτό φρούτο ισορροπεί τη γεύση.

Υλικά

  • 3 μεσαία ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και σε κύβους
  • 2 – 3 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1/2 - 1 κ.γ. ανθό αλατιού
  • ½ κούπα κομμάτια μανταρίνι
  • ½ κούπας φέτες ραπανάκια

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ενώστε τα αβοκάντο μέχρι να γίνουν ομοιογενή. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού και ½ κ.γ. αλάτι. Αφήστε το να σταθεί για 10 λεπτά ώστε να ενωθούν οι γεύσεις. Προσαρμόστε τα συστατικά για να έχετε την επιθυμητή σύσταση. Γαρνίρετε με μανταρίνια και ραπανάκια.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.tasteofhome.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.