Γουακαμόλε με ραπανάκια και πορτοκάλι

Το γλυκό αυτό φρούτο ισορροπεί τη γεύση.

Υλικά

  • 3 μεσαία ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και σε κύβους
  • 2 – 3 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1/2 - 1 κ.γ. ανθό αλατιού
  • ½ κούπα κομμάτια μανταρίνι
  • ½ κούπας φέτες ραπανάκια

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ενώστε τα αβοκάντο μέχρι να γίνουν ομοιογενή. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού και ½ κ.γ. αλάτι. Αφήστε το να σταθεί για 10 λεπτά ώστε να ενωθούν οι γεύσεις. Προσαρμόστε τα συστατικά για να έχετε την επιθυμητή σύσταση. Γαρνίρετε με μανταρίνια και ραπανάκια.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post