Γουακαμόλε με ραπανάκια και πορτοκάλι

Γουακαμόλε με ραπανάκια και πορτοκάλι

Το γλυκό αυτό φρούτο ισορροπεί τη γεύση.

Υλικά

  • 3 μεσαία ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και σε κύβους
  • 2 – 3 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1/2 - 1 κ.γ. ανθό αλατιού
  • ½ κούπα κομμάτια μανταρίνι
  • ½ κούπας φέτες ραπανάκια

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ενώστε τα αβοκάντο μέχρι να γίνουν ομοιογενή. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού και ½ κ.γ. αλάτι. Αφήστε το να σταθεί για 10 λεπτά ώστε να ενωθούν οι γεύσεις. Προσαρμόστε τα συστατικά για να έχετε την επιθυμητή σύσταση. Γαρνίρετε με μανταρίνια και ραπανάκια.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published