Γουακαμόλε με κουκουνάρι και βασιλικό
Υλικά
- 3 μεσαία ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και σε κύβους
- 2 – 3 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- ½ - 1 κ.γ. ανθό αλατιού
- ½ κούπα φρέσκα φύλλα βασιλικού, σε λεπτές φέτες
- ¼ κούπα κουκουνάρι, καβουρδισμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ενώστε τα αβοκάντο μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέστε χυμό λεμονιού και ½ κ.γ. αλάτι. Αφήστε το να κάτσει για περίπου 10 λεπτά ώστε να ενωθούν καλύτερα οι γεύσεις. Προσαρμόστε το αλάτι και τον χυμό λεμονιού ανάλογα με τη γεύση σας. Γαρνίρετε με φρέσκο βασιλικό και κουκουνάρι.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment