Ψητός ανανάς
Προσαρμόστε το chili στη σκόνη ανάλογα με την προτίμησή σας.
Υλικά
- 1 κ.σ. λάδι αβοκάντο
- 1 κ.σ. φρέσκος χυμός lime
- 1 κ.γ. βιολογικό μέλι Ελάτου
- ¼ κ.γ. ανθός αλατιού
- Πρέζα σκόνη chili
- 1 ανανάς, ξεφλουδισμένος, καθαρισμένος και κομμένος σε φέτες
- Έξτρα αβοκάντο λάδι για να βουρτσίσετε το γκριλ
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το γκριλ σε μεσαία θερμοκρασία. Σε ένα μικρό μπολ ενώστε το λάδι, τον χυμό lime, το μέλι, το αλάτι και τη σκόνη τσίλι. Στη συνέχεια βουρτσίστε το μείγμα πάνω από τον ανανά.
Βουρτσίστε το γκριλ με λάδι και ψήστε τον ανανά για 3 – 4 λεπτά την κάθε πλευρά του μέχρι να έχει σημάδια από το γκριλ.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment