Συνταγή για ψητά κρεμμύδια
Γλυκά και τραγανά, έχουν μια υπέροχη γεύση και αποτελούν ένα βολικό συνοδευτικό πιάτο.
Υλικά
- 2 μεσαία κόκκινα κρεμμύδια
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- ¼ κ.γ. ανθό αλατιού
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το γκριλ σε μεσαία προς υψηλή φωτιά (190 – 220 βαθμούς C).
Κόψτε τα κρεμμύδια σε φέτες αφήντοντας τη ρίζα ελαφρώς άθικτη. Τοποθετείστε τα σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα με ελαιόλαδο και ανθό αλατιού.
Τοποθετείστε τα στη σχάρα και ψήστε για 8 – 10 λεπτά μέχρι να γίνουν τρυφερά. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, γυρίστε τα αρκετές φορές.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment