Πράσινη σως με ταχίνι

Η δροσιά των βοτάνων κάνει αυτή τη σως ιδανική επιλογή για καυτερά φαγητά.

Υλικά

  • ½ κούπας φρέσκα βότανα, όπως μαϊντανό, βασιλικό, δυόσμο, κόλιανδρο, άνηθο ή σχοινόπρασο
  • ¼ κούπας ταχίνι
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 1 κ.σ. νερό
  • ½ κ.γ. ανθό αλατιού

 

Εκτέλεση

Τοποθετείστε όλα τα υλικά στο μπολ ενός μπλέντερ. Ανακινήστε τα συνεχόμενα μέχρι να έχουν πολτοποιηθεί καλά και η σως να είναι καλά ανακτεμένη, για 3 – 4 λεπτά.

Σερβίρετε άμεσα και αποθηκεύστε σε στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Πηγή: https://www.thekitchn.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post