Πράσινη σως με ταχίνι

Πράσινη σως με ταχίνι

Η δροσιά των βοτάνων κάνει αυτή τη σως ιδανική επιλογή για καυτερά φαγητά.

Υλικά

  • ½ κούπας φρέσκα βότανα, όπως μαϊντανό, βασιλικό, δυόσμο, κόλιανδρο, άνηθο ή σχοινόπρασο
  • ¼ κούπας ταχίνι
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 1 κ.σ. νερό
  • ½ κ.γ. ανθό αλατιού

 

Εκτέλεση

Τοποθετείστε όλα τα υλικά στο μπολ ενός μπλέντερ. Ανακινήστε τα συνεχόμενα μέχρι να έχουν πολτοποιηθεί καλά και η σως να είναι καλά ανακτεμένη, για 3 – 4 λεπτά.

Σερβίρετε άμεσα και αποθηκεύστε σε στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Πηγή: https://www.thekitchn.com/


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published