Ελληνική σαλάτα με αγγουράκι και φέτα
Εύκολο να το φτιάξεις και όμορφο στην όψη.
Αυτή η σαλάτα προσφέρει μια γεύση και θρεπτικά στοιχεία!
Υλικά:
- 2 αγγουράκια
- 400 γρ. πράσινες ντομάτες κομμένες σε φέτες
- 2/3 κούπα πράσινες ελιές (ή ελιές καλαμών) κομμένες
- ½ κούπα πράσινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 60 γρ. τυρί φέτα τριμμένο
- 2 κ.γ. φρέσκα φύλλα ρίγανης
- 3 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. λευκό ξύδι
- ½ κ.γ. τριμμένο πράσινο πιπέρι
- 1/8 κ.γ. ανθός αλατιού
Μέθοδος:
Παίρνετε τα αγγουράκια και τα κόβετε σε μακριές λεπτές λωρίδες. Στη συνέχεια, παίρνετε μια μεγάλη πιατέλα και βάζετε μέσα το φέτες αγγουριού, τις ντομάτες και τις ελιές.
Γαρνίρετε με το πράσινο κρεμμύδι, τη φέτα και τη ρίγανη και ανακατεύετε. Προσθέτετε το ελαιόλαδο και το ξύδι και τέλος πασπαλίζετε με το πράσινο πιπέρι και το αλάτι.
Συνταγή: https://www.cookinglight.com
Leave a comment