Ελληνική σαλάτα κους κους

Αυτή η σαλάτα είναι τόσο πλήρης που μπορεί να καταναλωθεί και ως κυρίως γεύμα.

 

Υλικά:

4 κούπες ωμό κους κους

Dressing:

Σαλάτα:

  • 1 αγγούρι κομμένο κάθετα σε φέτες
  • 2 κούπες ντοματίνια, κομμένα
  • 1 κούπα φρέσκος κομμένος μαϊντανός
  • 1 κούπα ελιές Καλαμών, ψιλοκομμένες
  • 4 πράσινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • ½ κούπα τυρί φέτα τριμμένο

Μέθοδος

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βάλτε νερό και προσθέστε το κους κους και αφήστε το να βράσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σας. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το από τη φωτιά και αφήστε το σκεπασμένο για περίπου 5 λεπτά. Μετά, μεταφέρετέ το σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να κρυώσει τελείως.

Σε ένα μικρό μπολάκι ενώστε μαζί όλα τα υλικά του dressing.

Στη συνέχεια, στο μπολ που είναι το κους κους, προσθέστε το αγγούρι, τα ντοματίνια, τον μαϊντανό, τις ελιές και τα πράσινα κρεμμύδια. Ρίξτε από πάνω το dressing και ανακατέψτε με το τυρί. Σερβίρετε άμεσα ή βάλτε τη στο ψυγείο ώστε να τη σερβίρετε κρύα.

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post