Ελληνική συνταγή dip με μαϊντανό και σκόρδο

Υλικά

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ βάλτε τον μαϊντανό, το κρεμμύδι, το σκόρδο και την κάπαρη και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέστε την πατάτα στο μείγμα και ανακατέψτε καλά.

Στη συνέχεια προσθέστε ελαιόλαδο, λίγο λίγο και τέλος ρίξτε μέσα το ξύδι, τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι για τη γεύση.

Καλύψτε και αφήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα να κρυώσει.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.olivetomato.com/


 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post