Dressing από καρότο και τζίντζερ
Η συνταγή είναι για περίπου 1 1/3 κούπες.
Υλικά
Dressing
- 1/3 κούπας έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 1/3 κούπας ξύδι ρυζιού
- 2 μεγάλα καρότα, ξεφλουδισμένα και χοντροκομμένα (περίπου 2/3 κούπας)
- 2 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ, ξεφλουδισμένο και χοντροκομμένο
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 κ.σ βιολογικό μέλι Ελάτου + 1 κ.γ.
- 1 ½ κ.γ. λάδι σουσαμιού
- ¼ κ.γ. ανθό αλατιού, + έξτρα για τη γεύση
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ ενώστε όλα τα υλικά της λίστας. Ανακινήστε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές αποτέλεσμα. Δοκιμάστε και προσθέστε έξτρα αλάτι ή μέλι, αν χρειάζεται.
Σερβίρετε με πράσινα λαχανικά ή άλλα υλικά της αρεσκείας σας.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment