
Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με θαλασσινά ή σαλάτες με ντομάτα.
Υλικά
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδου
- 1 κούπα φύλλα βασιλικού
- 6 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. μουστάρδα Dijon
- 1 ½ κ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού
- ½ κ.γ. ανθό αλατιού
- ½ κ.γ. βιολογικό μέλι Ελάτου
Εκτέλεση
Ξεφλουδίστε το σκόρδο και βάλτε το στο μπλέντερ: ανακατέψτε μέχρι να είναι ψιλοκομμένο. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι ο βασιλικός να είναι ψιλοκομμένος και να έχετε τη σύσταση μιας βινεγκρέτ. Μπορείτε να βάλετε στο ψυγείο ό, τι περισσέψει. Πριν το σερβίρισμα, φέρτε τη σως σε θερμοκρασία δωματίου.
Καλή απόλαυση!
0 σχόλια