Fingerfood με τυρί και φυστίκια
Υλικά
- 500γρ. κατίκι δομοκού
- 100γρ. φέτα (τριμμένη)
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα (ψιλοκομμένα)
- 1 φλυτζάνι ψημμένα φυστίκια
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ρίχνουμε όλα τα υλικά, τα ανακατέυουμε καλά και πλάθουμε μπαλίτσες.
Θρυμματίζουμε, με ένα multi, τα φυστίκια και τα ρίχνουμε σε ένα πιάτο.
Περνάμε από πάνω, 2-3 φορές, κάθε μπαλίτσα, μέχρι να καλυφθεί ολόκληρη με φυστίκια.
Βάζουμε στο ψυγείο τα fingerfoods για 1-2 ώρες, για να στερεοποιηθούν και σερβίρουμε.
Πηγή: CookMagazineGr
Leave a comment