Σαλάτα σύκου και ρόκα με καρύδια και κατσικίσιο τυρί

Τα ξερά σύκα προσθέτουν μεγάλη δόση από φυτικές ίνες - περισσότερο ανά μερίδα από οποιοδήποτε άλλο φρούτο.

Συστατικά

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Ανακατέψτε τα καρύδια, το καγιέν, 1 κ.σ. λάδι και 1/8 κ.γ. αλάτι σε ένα ταψί. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν για περίπου 10 λεπτά. Αφαιρέστε από τον φούρνο και αφήστε στην άκρη.

Ενώστε το βαλσάμικο, το μέλι, 2 κ.σ. λάδι και ¾ κ.γ. αλάτι σε ένα μικρό μπολ.

Ανακατέψτε τα ρεβίθια, τη ρόκα, τα σύκα και το καρότο σε ένα μεγάλο μπολ. Γαρνίρετε με κατσικίσιο τυρί και ψητά καρύδια. Για το σερβίρισμα, τοποθετήστε 2 κούπες σαλάτα σε κάθε ένα από τα 4 μπολ. Πασπαλίστε το dressing.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.cookinglight.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post