Dip φέτας με μέλι
Υλικά
- 225 γρ. τυρί φέτα
- ½ κούπα ελληνικό γιαούρτι
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- Βιολογικό μέλι ελάτου, για γαρνίρισμα
- Μαύρο πιπέρι, για γαρνίρισμα
- Αποξηραμένη ρίγανη, για γαρνίρισμα
- Ψωμί, για σερβίρισμα
Υλικά
Σπάστε τη φέτα σε κομμάτια και μετά στο μπλέντερ. Προσθέστε το ελληνικό γιαούρτι και το ελαιόλαδο και ανακατέψτε για 2 – 3 λεπτά μέχρι να είναι light και κρεμώδες.
Σερβίρετε αμέσως. Για το σερβίρισμα, τοποθετείστε σε ένα πιάτο ή ένα μπολ και γαρνίρετε με μέλι, μαύρο πιπέρι και αποξηραμένη ρίγανη.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment