Dip φέτας με μέλι

Υλικά

Υλικά

Σπάστε τη φέτα σε κομμάτια και μετά στο μπλέντερ. Προσθέστε το ελληνικό γιαούρτι και το ελαιόλαδο και ανακατέψτε για 2 – 3 λεπτά μέχρι να είναι light και κρεμώδες.

Σερβίρετε αμέσως. Για το σερβίρισμα, τοποθετείστε σε ένα πιάτο ή ένα μπολ και γαρνίρετε με μέλι, μαύρο πιπέρι και αποξηραμένη ρίγανη.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.acouplecooks.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post