vegan ·
Εύκολη συνταγή για ψητά κρεμμύδια
Υλικά
- 3 μεγάλα κρεμμύδια
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
- ½ κ.γ. ανθό αλατιού
- Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
- 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς C.
Κόψτε τα κρεμμύδια σε μεγάλες φέτες. Ανακατέψτε με ελαιόλαδο, ανθό αλατιού και πιπέρι.
Απλώστε λαδόκολλα σε ένα ταψί. Τοποθετείστε τα κρεμμύδια σε μια λαδόκολλα και ψήστε για 30 λεπτά. Αφαιρέστε από τον φούρνο, ανακατέψτε και προσθέστε θυμάρι.
Συνεχίστε να μαγειρεύετε για 15 – 25 λεπτά ή μέχρι να είναι τρυφερά. Δοκιμάστε και προσθέστε 1/8 κ.γ. αλάτι. Προσθέστε έξτρα αν χρειαστεί. Σερβίρετε άμεσα ή αποθηκεύστε στο ψυγείο το περίσσευμα για έως και 4 ημέρες.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment