Εύκολη βινεγκρέτ με ρόδι

Χρησιμοποιήστε τη σε κάθε συνταγή για σαλάτα.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Σε ένα μεσαίο μπολ ενώστε τον χυμό ροδιού, την μουστάρδα, το ξύδι κόκκινου κρασιού, το μέλι και το αλάτι.

Προσθέστε σταδιακά το 1 κ.σ. λάδι τη φορά μέχρι να ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά. Το dressing μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο για έως και 2 εβδομάδες. Πριν το σερβίρισμα, φέρτε το dressing σε θερμοκρασία δωματίου.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.acouplecooks.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post