Εύκολη βινεγκρέτ με ρόδι
Χρησιμοποιήστε τη σε κάθε συνταγή για σαλάτα.
Υλικά
- ¼ κούπας 100% χυμός ροδιού (φρέσκος από ½ κούπας ρόδι)
- 1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
- 1 κ.γ. ξύδι κόκκινου κρασιού
- 1 κ.γ. βιολογικό μέλι Ελάτου
- 1/8 κ.γ. ανθό αλατιού
- ½ κούπας έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μεσαίο μπολ ενώστε τον χυμό ροδιού, την μουστάρδα, το ξύδι κόκκινου κρασιού, το μέλι και το αλάτι.
Προσθέστε σταδιακά το 1 κ.σ. λάδι τη φορά μέχρι να ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά. Το dressing μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο για έως και 2 εβδομάδες. Πριν το σερβίρισμα, φέρτε το dressing σε θερμοκρασία δωματίου.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment