Εύκολη σάλτσα με ανανά
Μπορείτε να τη φάτε με chips ή ψητό ψάρι.
Υλικά
- 2 κούπες φρέσκος ανανάς, σε κύβους
- ½ κούπας κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη ή ψιλοκομμένη ντομάτα
- ½ μεγάλο κρεμμύδι
- ¼ κούπας κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
- ½ πιπεριά jalapeño
- ¼ κ.γ. ανθός αλατιού
- Tortilla chips, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ψιλοκόψτε τον ανανά, την κόκκινη πιπεριά και το κρεμμύδι. Στη συνέχεια κάντε το ίδιο και με τον κόλιανδρο.
Αφαιρέστε τους σπόρους και τα κοτσάνια από την πιπεριά jalapeño και ψιλοκόψτε την μισή.
Ενώστε όλα τα υλικά και στη συνέχεια προσθέστε χυμό λεμονιού και ανθό αλατιού. Δοκιμάστε τη γεύση. Σερβίρετε άμεσα με chips ή περιμένετε 5 λεπτά μέχρι να ενωθούν οι γεύσεις. Μπορείτε επίσης να τη σερβίρετε πάνω σε ψητό ψάρι ή γαρίδες.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment