Εύκολα και γρήγορα καραμελωμένα καρύδια

Είναι εύκολα να τα φτιάξετε και πιο υγιεινά από τα έτοιμα γλυκά καρύδια. Επίσης είναι υπέροχα για snack ή για σαλάτες.

Υλικά

Εκτέλεση

Προσθέτετε τα καρύδια και το μέλι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία φωτιά. Μόλις το μέλι αρχίσει να κάνει φούσκες, χαμηλώστε τη θερμοκρασία σε χαμηλή. Σιγοβράστε για 6 – 8 λεπτά καθώς ανακατεύετε τακτικά.

Το τελευταίο λεπτό, που το μέλι θα έχει σχεδόν απορροφηθεί, ανακατέψτε συνεχώς και προσέξτε να μην καούν τα καρύδια. Μόλις είναι έτοιμα, αφαιρέστε τα από τη φωτιά.

Στη συνέχεια, μεταφέρετέ τα σε μια λαδόκολλα  και απλώστε τα σε μια στρώσει. Πασπαλίστε με λίγο αλάτι και αφήστε τα να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Αν θέλετε να τα φάτε αμέσως, αφήστε τα για 5 λεπτά αλλά αν θέλετε να τα αποθηκεύσετε αφήστε τα για 15 λεπτά. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε καλυμμένα σε θερμοκρασία δωματίου.

Συνταγή: https://www.acouplecooks.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post