Dressing με μέλι και μουστάρδα
Ανακατέψτε την με σαλάτα, χρησιμοποιήστε την ως dip ή περιχύστε πάνω από ψητά λαχανικά.
Υλικά
- 2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1 κ.σ. βιολογικό μέλι Ελάτου
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδου, τριμμένη ή πολτοποιημένη
- ¼ κ.γ. ανθό αλατιού, και έξτρα για γεύση
- Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ, ενώστε μουστάρδα, ελαιόλαδο, λεμόνι, μέλι, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρετε όπως επιθυμείτε.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment