Recipe ·
Dressing με κόλιανδρο και λεμόνι
Για να το κάνετε πιο κρεμώδες προσθέστε ½ αβοκάντο ή ελληνικό γιαούρτι στη συνταγή.
Υλικά
- 2 κούπες φρέσκο κόλιανδρο
- 1 σκελίδα σκόρδου
- ¼ κούπας χυμός λεμονιού
- 2 κ.γ. βιολογικό μέλι Ελάτου
- ½ κ.γ. κόλιανδρος σε σκόνη
- ½ κ.γ. ανθό αλατιού
- ½ κούπας έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
Για να το κάνετε πιο κρεμώδες (προαιρετικά)
- 1 αβοκάντο ή ½ κούπας ελληνικό γιαούρτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ βάλτε τον κόλιανδρο, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το μέλι, τη σκόνη κόλιανδρου και το αλάτι και ανακατέψτε. Καθώς η λεπίδα κινείται, ρίξτε το ελαιόλαδο σιγά σιγά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
Για να το κάνετε κρεμώδες (προαιρετικά): ανακατέψτε και 1 αβοκάντο ή ½ κούπας ελληνικό γιαούρτι.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment