Dressing με κόλιανδρο και λεμόνι

Για να το κάνετε πιο κρεμώδες προσθέστε ½ αβοκάντο ή ελληνικό γιαούρτι στη συνταγή.

Υλικά

 

Για να το κάνετε πιο κρεμώδες (προαιρετικά)

  • 1 αβοκάντο ή ½ κούπας ελληνικό γιαούρτι

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ βάλτε τον κόλιανδρο, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το μέλι, τη σκόνη κόλιανδρου και το αλάτι και ανακατέψτε. Καθώς η λεπίδα κινείται, ρίξτε το ελαιόλαδο σιγά σιγά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Για να το κάνετε κρεμώδες (προαιρετικά): ανακατέψτε και 1 αβοκάντο ή ½ κούπας ελληνικό γιαούρτι.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.loveandlemons.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post