Dip με ταχίνι, κουρκουμά και τζίντζερ
Είναι τέλειο για να βουτάτε τα λαχανικά σας ή ως γαρνίρισμα για το επόμενο φαλάφελ σας.
Υλικά
- ½ κούπας ταχίνι
- ¼ κούπας ξύδι ρυζιού
- ¼ κούπας νερού
- 1 κ.σ. ξύσμα φρέσκου τζίντζερ
- 2 κ.γ. κουρκουμάς
- 1 κ.γ. ξύσμα σκόρδου
- ½ κ.γ. ανθό αλατιού
Εκτέλεση
Ενώστε το ταχίνι, το ξύδι, το νερό, το τζίντζερ, τον κουρκουμά, το σκόρδο και το αλάτι σε ένα μεσαίο μπολ μέχρι να ενωθούν καλά.
Μόλις το dip σας είναι έτοιμο, σερβίρετε και απολαύστε!
Leave a comment