Μεσογειακό dip με φέτα, σπανάκι και άνηθο
Υλικά
- 2 κούπες φρέσκο σπανάκι, ψιλοκομμένο
- ¾ κούπας τυρί φέτα, τριμμένο
- ½ κούπας ελληνικό γιαούρτι
- ½ κούπας φρέσκο άνηθο
- 55 γρ. τυρί κρέμα, χαμηλών λιπαρών
- 1 σκελίδα σκόρδου, τριμμένη
- ½ κ.γ. φρέσκο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείστε το σπανάκι, τη φέτα, το γιαούρτι, τον άνηθο, το τυρί κρέμα, το σκόρδο και το πιπέρι σε ένα μπλέντερ. Ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: http://www.eatingwell.com/
Leave a comment