Μεσογειακό dip με φέτα, σπανάκι και άνηθο

Υλικά

  • 2 κούπες φρέσκο σπανάκι, ψιλοκομμένο
  • ¾ κούπας τυρί φέτα, τριμμένο
  • ½ κούπας ελληνικό γιαούρτι
  • ½ κούπας φρέσκο άνηθο
  • 55 γρ. τυρί κρέμα, χαμηλών λιπαρών
  • 1 σκελίδα σκόρδου, τριμμένη
  • ½ κ.γ. φρέσκο πιπέρι

 

Εκτέλεση

Τοποθετείστε το σπανάκι, τη φέτα, το γιαούρτι, τον άνηθο, το τυρί κρέμα, το σκόρδο και το πιπέρι σε ένα μπλέντερ. Ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: http://www.eatingwell.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post