Dip από αγκινάρες και βασιλικό
Υλικά
- 150 γρ. ψητές αγκινάρες
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 1 μικρό ματσάκι φρέσκο βασιλικό
- 35 γρ. τρυμμένη παρμεζάνα
- 1 κουταλιά τυρί κρέμα
- Λίγο έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- Χυμός λεμονιού
Εκτέλεση
Τοποθετείστε τις αγκινάρες, το σκόρδο, τον βασιλικό, την παρμεζάνα και το τυρί κρέμα σε ένα μπλέντερ μαζί με αλατοπίπερι. Προσθέστε το ελαιόλαδο και ανακατέψτε μέχρι να έχει μια υφή που μοιάζει με πέστο. Προσθέστε χυμό λεμονιού για τη γεύση και απολαύστε!
Leave a comment