Βινεγκρέτ με σκόρδο και Dijon

Αυτή η συνταγή θα σας δώσει αρκετή ποσότητα και μόλις την φτιάξετε θα μπορείτε να αποθηκεύσετε την υπόλοιπη στο ψυγείο για αρκετές μέρες. Το σκόρδο είναι γευστικό αλλά έντονο. Αν θέλετε να μειώσετε την ισχύ του, τότε βάλτε λιγότερες σκελίδες.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Ενώστε το λάδι, τον χυμό λεμονιού, το ξύδι, την μουστάρδα και το σκόρδο σε ένα μπλέντερ ή σε ένα αεροστεγές κλειστό βαζάκι. Ανακινήστε και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα σας να είναι ομοιογενές. Γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.eatingwell.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post