Σως μουστάρδας Dijon

Σως μουστάρδας Dijon

Το αποτέλεσμα είναι γευστικό, ισορροπημένο και έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά.  

Υλικά

 

Εκτέλεση

Σε ένα μεσαίο μπολ ενώστε το ξύδι, την μουστάρδα, το μέλι και τον ανθό αλατιού.

Προσθέστε 1 κ.σ. ελαιόλαδο τη φορά μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης υφή. Αποθηκεύστε το στο ψυγείο και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου πριν το σερβίρετε (αντέχει έως και 2 εβδομάδες).

Πηγή:  https://www.acouplecooks.com/


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published