Σως μουστάρδας Dijon

Το αποτέλεσμα είναι γευστικό, ισορροπημένο και έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά.  

Υλικά

 

Εκτέλεση

Σε ένα μεσαίο μπολ ενώστε το ξύδι, την μουστάρδα, το μέλι και τον ανθό αλατιού.

Προσθέστε 1 κ.σ. ελαιόλαδο τη φορά μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης υφή. Αποθηκεύστε το στο ψυγείο και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου πριν το σερβίρετε (αντέχει έως και 2 εβδομάδες).

Πηγή:  https://www.acouplecooks.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post