Recipe ·
Σως μουστάρδας Dijon
Το αποτέλεσμα είναι γευστικό, ισορροπημένο και έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά.
Υλικά
- 2 κ.σ. ξύδι λευκού κρασιού
- 1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
- 1 κ.γ. βιολογικό μέλι Ελάτου
- ¼ κ.γ. ανθό αλατιού
- 6 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μεσαίο μπολ ενώστε το ξύδι, την μουστάρδα, το μέλι και τον ανθό αλατιού.
Προσθέστε 1 κ.σ. ελαιόλαδο τη φορά μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης υφή. Αποθηκεύστε το στο ψυγείο και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου πριν το σερβίρετε (αντέχει έως και 2 εβδομάδες).
Leave a comment