Crostini με ρόδι και φιστίκια

Το αποτέλεσμα είναι γευστικό.

Υλικά

  • 36 φέτες γαλλική μπαγκέτα
  • 80 γρ. τυρί κρέμα, απαλό
  • 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού
  • 1 κ.σ. βιολογικό μέλι Ελάτου
  • 1 κούπα ροδιού
  • ½ κούπας φιστίκια, ψιλοκομμένα
  • 50 γρ. σοκολάτα υγείας, τριμμένη

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς C. Τοποθετείστε τις φέτες ψωμιού πάνω σε μια λαδόκολλα. Αλείψτε ελαφρώς με λάδι. Ψήστε μέχρι να έχουν γίνει τραγανές, για 4 – 6 λεπτά. Στη συνέχεια, αφήστε το ψωμί να κρυώσει λίγο.

Απλώστε το τυρί κρέμα, τον χυμό πορτοκαλιού και το μέλι ώστε να ενωθούν. Πασπαλίστε με τα φιστίκια και τα υπόλοιπα υλικά.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post