Crostini με ρόδι και φιστίκια
Το αποτέλεσμα είναι γευστικό.
Υλικά
- 36 φέτες γαλλική μπαγκέτα
- 80 γρ. τυρί κρέμα, απαλό
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού
- 1 κ.σ. βιολογικό μέλι Ελάτου
- 1 κούπα ροδιού
- ½ κούπας φιστίκια, ψιλοκομμένα
- 50 γρ. σοκολάτα υγείας, τριμμένη
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς C. Τοποθετείστε τις φέτες ψωμιού πάνω σε μια λαδόκολλα. Αλείψτε ελαφρώς με λάδι. Ψήστε μέχρι να έχουν γίνει τραγανές, για 4 – 6 λεπτά. Στη συνέχεια, αφήστε το ψωμί να κρυώσει λίγο.
Απλώστε το τυρί κρέμα, τον χυμό πορτοκαλιού και το μέλι ώστε να ενωθούν. Πασπαλίστε με τα φιστίκια και τα υπόλοιπα υλικά.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment