Κρεμώδης σως με ταχίνι και σκόρδο
Επίσης, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σχεδόν με τα πάντα.
Υλικά
- ¼ κούπας + 2 κ.σ. ταχίνι
- 1 σκελίδα σκόρδου, τριμμένη
- 3 κ.σ. χυμό λεμονιού
- ½ κούπας γάλα αμυγδάλου, χωρίς γλυκαντικά
- 1 κ.γ. ανθό αλατιού
- ½ κ.γ. μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ενώστε το ταχίνι, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε.
Αποθηκεύστε σε ένα αεροστεγές σκεύος στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment