arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ορεκτικά - Dips

Κρεμώδες dip με αβοκάντο


Αυτό το κρεμώδες dip είναι μια εύκολη επιλογή όταν δε θέλετε να φάτε γουακαμόλε.
Κρεμώδες dip με αβοκάντο

Ορεκτικά - Dips

Κρεμώδες dip με αβοκάντο


Κρεμώδες dip με αβοκάντο

Σερβίρετε μαζί με λαχανικά ή άλλα πιάτα της αρεσκείας σας. Η συνταγή είναι για 1 ½ κούπες. Διπλασιάστε, αν είναι απαραίτητο.

Υλικά

  • 2 μεγάλα αβοκάντο, κομμένα στην μέση και χωρίς κουκούτσι
  • ½ κούπα φρέσκο κόλιανδρο
  • 1/3 κούπας χυμό λεμονιού
  • 1 μικρή πιπεριά jalapeño, χωρίς τους σπόρους και τα κοτσάνια, χοντρομμένη
  • 2 κ.σ. νερό, ή περισσότερο αν χρειαστεί
  • ½ κ.γ. ανθό αλατιού

 

Εκτέλεση

Χρησιμοποιήστε το κουτάλι και αφαιρέστε τη φλούδα του αβοκάντο. Τότε, βάλτε το εσωτερικό στο μπλέντερ. Προσθέστε τον κόλιανδρο, τον χυμό λεμονιού, τη jalapeño, το νερό και το αλάτι.

Ανακατέψτε καλά μέχρι η σάλτσα να είναι κρεμώδης και ομοιογενής. Προσαρμόστε την σύσταση στις προτιμήσεις σας.

Μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος. Αυτή η σάλτσα μπορεί να μείνει στο ψυγείο, καλυμμένη για έως και 4 ημέρες.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://cookieandkate.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.