Σαλάτα με καλαμπόκι, ντομάτα, φέτα και lime
Υλικά
- Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 4 κούπες φρέσκο καλαμπόκι
- Ανθός αλατιού και φρέσκο τριμμένο πιπέρι
- ½ κούπα ντοματίνια, κομμένα στην μέση
- 112 γρ. τυρί φέτα, σε κύβους
- Χυμός από 1 lime
- 1 ματσάκι φρέσκος κόλιανδρος, χοντροκομμένος
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεστάνετε λίγες κ.σ. λάδι σε μεσαία θερμοκρασία. Προσθέστε καλαμπόκι και αλατοπιπερώστε. Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι το καλαμπόκι να αρχίσει να γίνεται πιο τρυφερό. Αυτό θα κρατήσει περίπου 5 λεπτά. Προσθέστε τα ντοματίνια και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να αφήσουν τα υγρά τους, για 5 λεπτά.
Αφαιρέστε το τηγάνι από τη θερμοκρασία και προσθέστε το τυρί φέτα. Δοκιμάστε και προσαρμόστε το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε τον κόλιανδρο και τον χυμό lime και μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος. Σερβίρετε τη σαλάτα ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Καλή απόλαυση!
Πηγή: https://www.purewow.com/
Leave a comment