arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ΣΑΛΑΤΕΣ+ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Ρεβυθοσαλάτα με αβοκάντο

Ρεβυθοσαλάτα με αβοκάντο

ΣΑΛΑΤΕΣ+ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Ρεβυθοσαλάτα με αβοκάντο

Ρεβυθοσαλάτα με αβοκάντο

Υλικά

  • 500 γρ. αποφλοιωμένα ρεβύθια, μουλιασμένα σε νερό
  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 7-8 φύλλα kale
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 20 γρ. ανάλατα φυστίκια κάσιους, ψημμένα και ψιλοκομμένα
  • 1 ψιλοκομμένη πιπεριά τσίλι, χωρίς τους σπόρους

Για το ντρέινγκ

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με νερό, βράζουμε τα ρεβύθια για 15’. Τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό, να κρυώσουν.

Πλένουμε καλά το kale, το στεγνώνουμε, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε στο ίδιο μπολ, μαζί και με τα ρεβύθια και την ψιλοκομμένη πιπεριά.

Καθαρίζουμε το αβοκάντο, το κόβουμε σε λεπτές φέτες και το αφήνουμε στην άκρη.

Για το ντρέσινγκ

Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε και το βάζουμε στο μπλέντερ, μαζί με όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ. Προσθέουμε τον ανθό αλατιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χτυπάμε ελαφρά, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

 

Περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγ, γαρνίρουμε με τα φυστίκια και σερβίρουμε σε ένα από τα αγαπημένα μας coconut bowls.

 

Πηγή: CookMagazineGr

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.