arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ορεκτικά - Dips

«Ceviche» με αβοκάντο και εσπεριδοειδή


Αυτό το ceviche χωρίς θαλασσινά είναι ένα απίστευτο ορεκτικό.
«Ceviche» με αβοκάντο και εσπεριδοειδή

Ορεκτικά - Dips

«Ceviche» με αβοκάντο και εσπεριδοειδή


«Ceviche» με αβοκάντο και εσπεριδοειδή

Είναι vegan, πολύχρωμο και υγιεινό. Συνταγή είναι για 6 άτομα ως ορεκτικό ή συνοδευτική μικρή σαλάτα.

Υλικά

  • 1 μεγάλο γκρέιπφρουτ
  • 2 μεσαία πορτοκάλια
  • 2 μεγάλα αβοκάντο ή 4 μικρά, σε κύβους
  • ½ κούπας κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ½ κούπας φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
  • ½ μεσαία πιπεριά jalapeno, χωρίς τους σπόρους και την μεμβράνη, ψιλοκομμένη
  • ¼ κούπας χυμό λεμονιού, + έξτρα για τη γεύση
  • ½ κ.γ. ανθό αλατιού, για τη γεύση

 

Εκτέλεση

Για τα εσπεριδοειδή: Ξεφλουδίστε το γκρέιπφρουτ και τα πορτοκάλια. Κόψτε τα σε στρογγυλές φέτες.

Σε ένα μεσαίο μπολ σερβιρίσματος, ενώστε τις φέτες εσπεριδοειδών, το αβοκάντο, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, την jalapeno, τον χυμό λεμονιού και το αλάτι. Ενώστε. Προσαρμόστε τις γεύσεις και προσθέστε λίγο περισσότερο χυμό λεμονιού, αν θέλετε.

Σερβίρετε άμεσα. Το ceviche είναι καλύτερο να καταναλωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://cookieandkate.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.