Λαχανάκια Βρυξελλών με glaze μελιού

Είναι ψητά, τραγανά και έχουν μοναδική γεύση.

Υλικά

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 230 βαθμούς C.

Κόψτε τα χοντρά μέρη από τα λαχανάκια Βρυξελλών, όσο χρειάζεται. Κόψτε τα σε οριζόντιες φέτες και τοποθετείστε τα σε ένα μεγάλο μπολ.

Ανακατέψτε τα λαχανάκια με ελαιόλαδο, ανθό αλατιού και πολύ μαύρο πιπέρι.

Απλώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάζουμε από πάνω τα λαχανάκια. Γυρίστε τα όλα με το κομμένο μέρος προς τα κάτω.

Ψήστε για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να είναι τρυφερά.

Καθώς ψήνονται, τοποθετείστε το μέλι, το βαλσάμικο και την σόγια σως σε μικρή κατσαρόλα. Σιγοβράστε για 2 – 5 λεπτά σε μεσαία θερμοκρασία.

Μόλις τα λαχανάκια είναι έτοιμα, περιχύστε από πάνω το glaze μελιού. Σερβίρετε άμεσα.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.acouplecooks.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post