Ψητή φέτα με ντομάτα
Χρειάζεται μόλις 25 λεπτά και θα δώσει γεύση σε κάθε τραπέζι.
Υλικά
- 8 – 10 ντοματίνια
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό
- 10 ελιές Καλαμών
- 120 – 140 γρ. τυρί φέτα
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
- Ανθός αλατιού
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 205 βαθμούς C.
Κόψτε τα ντοματίνια στην μέση και προσθέστε λίγο ανθό αλατιού. Πολτοποιήστε το σκόρδο και ψιλοκόψτε τον μαϊντανό.
Σε ένα μικρό ταψί βάλτε τις ντομάτες, το σκόρδο, τον μαϊντανό, τις ελιές Καλαμών και γαρνίρετε με φέτα. Πασπαλίστε με λάδι και αποξηραμένη ρίγανη.
Ψήστε για 18 λεπτά ή μέχρι η φέτα να είναι ζεστή και τρυφερή. Σερβίρετε αμέσως.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment