arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ΣΑΛΑΤΕΣ+ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Ψητά σπαράγγια με κρούστα παρμεζάνας

Ψητά σπαράγγια με κρούστα παρμεζάνας

ΣΑΛΑΤΕΣ+ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Ψητά σπαράγγια με κρούστα παρμεζάνας

Ψητά σπαράγγια με κρούστα παρμεζάνας

Υλικά

  • 2 ματσάκια σπαράγγια
  • 2 κούπες αλεύρι βρώμης
  • 2 αυγά
  • 1 κ.σ. φυτικό γάλα
  • 1 κ.σ. βιολογικό ελαιόλαδο
  • ½ κούπα παρμεζάνα, τριμμένη
  • 1 κ.σ. γλυκιά πάπρικα
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC.

Παίρνουμε 3 μακρόστενα βαθιά σκεύη και τοποθετούμε με τη σειρά:

Σκεύος 1: 1 κούπα αλεύρι βρώμης

Σκεύος 2: ανακατεύουμε τα αυγά, το γάλα και το ελαιόλαδο

Σκέυος 3: ανακατεύουμε την τριμμένη παρμεζάνα, ο υπόλοιπο αλεύρι βρώμης, την πάπρικα και το πιπέρι.

Στη συνέχεια απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και αφού περάσουμε τα σπαρράγια από μια φορά από το κάθε σκεύος, τα τοποθετούμε εκεί.

Ύστερα, ψήνουμε τα σπαράγγια για περίπου 7’, τα γυρνάμε και ξαναψήνουμε για άλλα 7’, μέχρι να πάρουνε χρώμα.

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε με κάποιο dip γιαουρτιού αν θέλουμε.

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.