Salsa με κομμάτια αβοκάντο
Την σερβίρετε ως dip, ως γέμιση σε tacos και αλλού. Θα την αγαπήσετε!
Υλικά (για 6 κούπες)
- 3 μεγάλα ώριμα αβοκάντο, σε κομμάτια
- 450 γρ. ντοματίνια, κομμένα σε τέταρτα
- 1 κούπα κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- ½ κούπα φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
- 1 – 2 μεσαίες πιπεριές jalapeños, χωρίς τους σπόρους και πολτοποιημένες
- ¼ κούπας χυμός lime
- 1 κ.γ. ανθός αλατιού, για τη γεύση
- ½ κ.γ. κόλιανδρος, σε σκόνη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος ενώστε όλα τα υλικά της λίστας. Ανακατέψτε απαλά. Δοκιμάστε και προσθέστε περισσότερο αλάτι, αν χρειάζεται.
Σερβίρετε άμεσα γιατί το αβοκάντο θα αρχίσει να γίνεται πιο σκούρο σε χρώμα. Αποθηκεύστε τα περισσεύματα αεροστεγώς και κρατήστε τα στο ψυγείο για 1 – 2 μέρες.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment