Αβοκάντο dressing
Μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε ένα αεροστεγές σκεύος στο ψυγείο και να το διατηρήσετε εκεί για έως και 2 ημέρες.
Υλικά
- 1 ώριμο αβοκάντο, χωρίς κουκούτσι
- ¾ κούπας νερό
- ¼ κούπας έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. χυμός λεμονιού
- 1 κ.σ. φρέσκος άνηθος
- ½ σκελίδα σκόρδου
- ½ κ.γ. ανθός αλατιού
- Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ενώστε αβοκάντο, νερό, ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, άνηθο, σκόρδο, αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι. Ανακατέψτε μέχρι να έχει μια κρεμώδη υφή και μεταφέρετε το σε ένα βαζάκι.
Αν το dressing είναι πολύ παχύρευστο, προσθέστε λίγο νερό.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment