arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ορεκτικά - Dips

Πώς να φτιάξετε βούτυρο αμυγδάλου


Το βούτυρο αμυγδάλου είναι κρεμώδες και απαλό με γεύση ξηρών καρπών.
Πώς να φτιάξετε βούτυρο αμυγδάλου

Ορεκτικά - Dips

Πώς να φτιάξετε βούτυρο αμυγδάλου


Πώς να φτιάξετε βούτυρο αμυγδάλου

Αποτελεί το ιδανικό συνοδευτικό για τοστ, βρώμη, γιαούρτι και πολλά άλλα. Μια vegan συνταγή χωρίς γλουτένη.

Υλικά

  • 3 κούπες ωμά αμύγδαλα
  • Λάδι αβοκάντο ή άλλο, όπως λάδι σταφυλιού
  • Ανθός αλατιού, για έξτρα γεύση

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και τοποθετήστε σε ένα μεγάλο ταψί με αντικολλητικό χαρτί.

Απλώστε τα αμύγδαλα σε μια στρώση στο ταψί και ψήστε για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσουν.

Μεταφέρετε τα ψημένα αμύγδαλα σε ένα μπλέντερ. Χτυπήστε στο μπλέντερ σταματώντας κάθε 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό για να μην κολλάει το μείγμα στα τοιχώματα του μπολ. Το μείγμα θα είναι αρχικά παχύ. Στη συνέχεια, θα πυκνώσει σε μια μπάλα, και τέλος, θα γίνει κρεμώδες και απαλό. Η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά.

Εάν το βούτυρο αμυγδάλου εξακολουθεί να μην έχει την επιθυμητή σύσταση μετά από 15 λεπτά, τότε προσθέστε λάδι αβοκάντο, 1 κουταλάκι του γλυκού κάθε φορά, για να βοηθήσετε στη συμπύκνωση του μείγματος.

Ρίξτε αλάτι για έξτρα γεύση και σερβίρετε σε τοστ, βρώμη, πλιγούρι, γιαούρτι ή ψωμί μπανάνας.

https://www.loveandlemons.com/

 

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.