arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ορεκτικά - Dips

Πέστο με αμύγδαλα


Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή γεμάτη γεύση.
Πέστο με αμύγδαλα

Ορεκτικά - Dips

Πέστο με αμύγδαλα


Πέστο με αμύγδαλα

Ένα πιάτο να συνοδεύει το μεσημεριανό σας γεύμα και τις συγκεντρώσεις με φίλους. Τα ψητά αμύγδαλα θα δώσουν βαθιά γεύση στο πέστο και θα αντικαταστήσουν τα κουκουνάρια της παραδοσιακής συνταγής.

Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε κάσιους ή καρύδια. Μπορείτε να δοκιμάσετε και κάποιες αποξηραμένες ντομάτες ή αγκινάρες για περισσότερη γεύση.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180c, στη λειτουργία αέρα.

Τοποθετείστε τα αμύγδαλα και το σκόρδο σε ένα ταψί και ψήστε για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Μόλις τα μαγειρέψετε, αφήστε τα να κρυώσουν λίγο.

Στη συνέχεια, απλά τοποθετείστε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και ανακατέψτε προσθέτοντας λίγο νερό.

Το πέστο είναι καλύτερα να καταναλωθεί φρέσκο, αλλά μπορείτε να το φυλάξετε για λίγες ημέρες (λιγότερο από εβδομάδα) στο ψυγείο.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://deliciouslyella.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.